GASTENBOEK

Claudia Nacho 10 juni 2024 om 20:25
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, was het leven moeilijk voor mij. Ik speel graag mee aan de loterij, maar ik ben er al mijn geld aan kwijtgeraakt. Ik werd suïcidaal omdat ik de bank veel geld schuldig was. Ik ging op internet kijken hoe ik de loterij kan winnen en kreeg goede recensies over dr. Ilekhojie en zijn werk. Ik nam contact met hem op en vertelde hem wat ik heb meegemaakt en hij verzekerde me dat hij me zou helpen. Ik was een beetje bang, maar ik zei oké. Dr. Ilekhojie voerde een geluksritueel en reiniging voor mij uit en dat kostte me wat geld om het voor elkaar te krijgen. Ik kreeg van hem nauwkeurige cijfers om mee te doen aan de loterij bij mijn volgende spel, wat ik deed zoals hij hem had opgedragen. Ik was verbaasd toen ik werd aangekondigd als jackpotwinnaar van de Mega Millions Loterij waar ik speelde. Ik ben dr. Ilekhojie dankbaar dat hij inderdaad de hype verdient die hij van mensen krijgt. U kunt hem een ​​e-mail sturen of rechtstreeks bellen. +2348147400259 of e-mail gethelp05@gmail.com
Michiel & Aleksandra 1 december 2023 om 09:03
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
Wij zaten in Dogo I. Wat een leuk verblijf! Sfeervol, gezellig en bovenal heel goed ingericht voor een vakantie met de hond. Het hondenbad in de inkom vonden we geniaal :)
familie Desmet 14 november 2023 om 15:34
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
wij hebben heerlijk kunnen genieten en ontspannen ,alles aanwezig om er een aangenaam verblijf te hebben , we komen zeker terug.
Fam Vanhoudt Bree 8 november 2023 om 14:36
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Wat hebben we genoten met onze ki deren en kleinkinderen! Herfst vakantie 2023...een topper , het was voor herhaling vatbaar vertelde ze !!! Alles was er naar wens , niets was er tekort ....ruimte genoeg . Alles was er voor ons positief ..hopen nog en gaan zeker nog terug . Dogo 1 was voor ons al jaren gekend via mijn zus het zijn toppers van verblijven ! Bedankt magali en claude
Peter,Hilde,Danny,Els,Tijl,Félien,Brecht,Gentl,Wout,Imke,Gert-Jan en Michiel 7 oktober 2023 om 05:37
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Weekend in Dogo I en Dogo II ( 29 sep-1okt '23). Prachtige vakantiewoningen. De warme ontvangst: opgemaakte bedden, een flesje cava, een zeer goede communicatie eigenaars (checklist, informatiemappen, altijd bereikbaar...). Iedereen zijn eigen badkamer, een zeer goed uitgeruste keuken, pelletkachel, gezellig ingerichte living, bedden top, hottub en sauna (genieten), alles zeer net en proper en de mooie en rustgevende omgeving hebben er een top-familieweekend van gemaakt. Dank jullie wel.
De Maesschalck 29 juni 2023 om 15:38
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Waarom nog verder zoeken achter een vakantiehuisje als je DEZE woning kan vinden dicht bij huis? Ieder zijn eigen perfecte sanitair, dus allemaal samen klaar en vroeg aan de start om vanaf het huisje te wandelen of te fietsen. Na afloop heerlijk in de hottub of relaxen in de sauna, om de dag af te sluiten en te genieten van de BBQ. En ja, de afgesloten tuin is voor 1 keertje echt een afgesloten tuin, dus geen zorgen, alleen genieten. Alles is zo in orde en verzorgd dat niemand het in zijn hoofd haalt om iets te beschadigen. Eén probleem: niemand wil terug naar huis. Ons zie je zeker nog terug.
Fam. Peeters 21 maart 2023 om 10:56
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Waar superlatieven tekort schieten...
Het zit 'em in de details... gedekte bedjes, ieder zijn badkamer, het wellnessgedeelte, de cava bij aankomst, het vroeger mogen arriveren, alle honden accessoires, (vooral die sleutelhangers in de keuken waren geweldig), de verhuurders die stand by staan... het perfecte huis in de perfecte omgeving !!! 1000x dank voor jullie gastvrijheid ! Wij zijn fan en zeggen niet vaarwel maar tot snel !
Fam Wilri 14 maart 2023 om 08:43
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Nogmaals een zalige week beleefd bij DIP maar deze keer in de Dogo2.
Wat een geweldig huis, prachtig gelegen, alles maar ook echt alles voorzien en de hottub was dat extraatje wat het helemaal af maakte.
Bedankt DIP team om dit weer mogelijk te maken en tot volgend jaar !
Fam D'huyvetter-Wijnands 27 februari 2023 om 18:16
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
Wij verbleven eind december/begin januari een week in deze prachtige vakantiewoning samen met onze kinderen en Cocker spaniel. De woning is van alle gemakken voorzien. Aan alles is werkelijk gedacht...van een omheining tot een veiligheidshekje, een hondenbad,....
De ligging is ideaal voor mooie wandelingen en uitstappen.
Eigenaar zijn zeer vriendelijk en behulpzaam!
Kortom als je naar de Ardennen wilt een adres: Dogo in Paradise!
Toon,Jolanda,kinderen en kleindochter van 1jaar.Hond Lola. 20 februari 2023 om 15:03
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Wij voelden ons zeer welkom, een heerlijk huis met een warme pallet kachel, ieder een eigen badkamer en voor het eerst van ons leven in een hottub gezeten.
De sauna is ook intensief gebruikt. Prachtige dagen beleefd. Een echte aanrader!
Plaats hier uw reactie in ons gastenboek
Welke vakantiewoning heeft u bezocht?