GASTENBOEK

De Maesschalck 29 juni 2023 om 15:38
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Waarom nog verder zoeken achter een vakantiehuisje als je DEZE woning kan vinden dicht bij huis? Ieder zijn eigen perfecte sanitair, dus allemaal samen klaar en vroeg aan de start om vanaf het huisje te wandelen of te fietsen. Na afloop heerlijk in de hottub of relaxen in de sauna, om de dag af te sluiten en te genieten van de BBQ. En ja, de afgesloten tuin is voor 1 keertje echt een afgesloten tuin, dus geen zorgen, alleen genieten. Alles is zo in orde en verzorgd dat niemand het in zijn hoofd haalt om iets te beschadigen. Eén probleem: niemand wil terug naar huis. Ons zie je zeker nog terug.
Fam. Peeters 21 maart 2023 om 10:56
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Waar superlatieven tekort schieten...
Het zit 'em in de details... gedekte bedjes, ieder zijn badkamer, het wellnessgedeelte, de cava bij aankomst, het vroeger mogen arriveren, alle honden accessoires, (vooral die sleutelhangers in de keuken waren geweldig), de verhuurders die stand by staan... het perfecte huis in de perfecte omgeving !!! 1000x dank voor jullie gastvrijheid ! Wij zijn fan en zeggen niet vaarwel maar tot snel !
Fam Wilri 14 maart 2023 om 08:43
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Nogmaals een zalige week beleefd bij DIP maar deze keer in de Dogo2.
Wat een geweldig huis, prachtig gelegen, alles maar ook echt alles voorzien en de hottub was dat extraatje wat het helemaal af maakte.
Bedankt DIP team om dit weer mogelijk te maken en tot volgend jaar !
Fam D'huyvetter-Wijnands 27 februari 2023 om 18:16
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
Wij verbleven eind december/begin januari een week in deze prachtige vakantiewoning samen met onze kinderen en Cocker spaniel. De woning is van alle gemakken voorzien. Aan alles is werkelijk gedacht...van een omheining tot een veiligheidshekje, een hondenbad,....
De ligging is ideaal voor mooie wandelingen en uitstappen.
Eigenaar zijn zeer vriendelijk en behulpzaam!
Kortom als je naar de Ardennen wilt een adres: Dogo in Paradise!
Toon,Jolanda,kinderen en kleindochter van 1jaar.Hond Lola. 20 februari 2023 om 15:03
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Wij voelden ons zeer welkom, een heerlijk huis met een warme pallet kachel, ieder een eigen badkamer en voor het eerst van ons leven in een hottub gezeten.
De sauna is ook intensief gebruikt. Prachtige dagen beleefd. Een echte aanrader!
Martine Willy Karine Andre 14 november 2022 29 november 2022 om 09:37
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Super huis alles was voorzien zelfs voor de honden aan alles gedacht. Prachtige omgeving heel mooie wandelingen gedaan. Echt super ontspannen midweek geweest. Jullie hebben smaak en je voelt gewoon dat dit met hart en ziel tot stand is gekomen. Kleine details geven aan dat er veel liefde voor honden aanwezig is. . Ook onze hondjes Buster en Lara hebben enorm genoten.
Nesya & Gella 13 oktober 2022 om 15:46
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
Een oase van rust en comfort in een adembenemende omgeving! Score 11/10! Wij komen terug! Bedankt!
Marleen, Ingeborg en Zola (spaanse waterhond), ref. Sylvie 10 oktober 2022 om 15:15
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
schitterend huis, fantastisch uitgerust, top ligging en heerlijk hottub, gewoon een aanrader, we komen zeker terug. warme groet
Karin 26 juli 2022 om 11:42
Wij hebben Dogo in Paradise II bezocht.
Wat een fijne chalet, alles tip top in orde, proper, degelijk en voldoende materiaal, opgemaakte bedden bij aankomst, behulpzame eigenaars, kortom... gewoon zalig en tot ziens!
Cindy 2 juni 2022 om 05:18
Wij hebben Dogo in Paradise I bezocht.
4 dagen verbleven in dit tophuis! Vanaf de moment dat we binnenkwamen voelden we ons welkom en thuis. Zalig gewoon! Alles proper en aanwezig. Huis is supergezellig en praktisch. Ook zalige eigenaars, we moesten het maar vragen en werden onmiddellijk verder geholpen. De tip van de Chinees was ook reuze! Wij komen zeker terug! Dus wij zeggen tot ziens! Doe zo verder, want je voelt aan alles dat jullie dit met liefde en passie doen. Groetjes Bart, Cindy Jarne en Duvel ( de woef die zich volledig op zijn gemak voelde)
Plaats hier uw reactie in ons gastenboek
Welke vakantiewoning heeft u bezocht?